Film geschreven door Arzu Kokeng is gekozen tot publiekswinnaar

De korte horrorfilm ‘Vast’ van W’all Collective is gekozen tot publiekswinnaar en heeft daarnaast de juryprijs gewonnen voor Best Editing tijdens het internationale 48 Hour Film Project in Amsterdam. De film, geschreven door Arzu Kökeng en geregisseerd door Naomi Bais, werd verder genomineerd voor een prijs in de categorie Best Cinematography, Best Directing, Best Sound Design en Best Film. ‘Vast’ is te zien op 101.tv van BNN.

 

Het 48 Hour Film Project is een project dat wereldwijd wordt georganiseerd en waarin verschillende teams in het tijdsbestek van slechts 48 uur een film maken. Dit jaar, voor de 5e keer in Amsterdam, hebben filmmakers uit heel Nederland van 27 tot 29 mei een korte film gemaakt, die direct de week daarna in het Ketelhuis in premiere ging. 

You May Also Like