Seminar Online Business & Social Media

SV Anatolia organiseert op donderdag 17 april een Seminar Online Business & Social Media speciaal voor studenten die een eigen online onderneming hebben of willen beginnen, geld willen verdienen via internet of zich zakelijk willen profileren in het kader van carrière maken en werk zoeken.

Het programma:

18:45 uur Inloop
19:00 uur Erdinç Saçan over effectief Social Media gebruiken
19:45 uur Pauze
20:00 uur Özlem Hasip over marketing en online business
20:15 uur Süleyman Uslu over zoekmachine optimalisatie (SEO)
20:30 uur Vraag & Antwoord sessie
20:45 uur Afsluiting & borrel (tip: neem je visitekaartje mee!)

Datum: 17 april 2014
Locatie: Vrije Universiteit, zaal: 4A00
Aanmelden: http://svanatolia.nl/seminar

De seminar zal verzorgd worden door Erdinç Saçan, een expert op het gebied van online marketing en social media, tevens oprichter van turkije.startpagina.nl en zakeninturkije.nl.

Erdinç zal tijdens de seminar jou vertellen hoe je op een eenvoudige manier kunt werken aan je zakelijke succes op het internet door gebruik te maken van sociale media, welke tools je kunt gebruiken om jezelf of je bedrijf te promoten en uiteraard de do’s and dont’s, tips en tricks rondom social media voor zowel persoonlijk alsmede zakelijk gebruik.

Tevens zal Özlem Hasip, mede-eigenaar bij Websiteplaneet, je vanuit de praktijk vertellen hoe er geld wordt verdiend via internet, in het bijzonder door gebruik te maken van affiliate marketing. Süleyman Uslu, een expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zal tips en tricks geven om je website binnen Google goed te laten ranken en hier de vruchten van te plukken.

Deelname aan de seminar is kosteloos. Wegens beperkte capaciteit is aanmelden via dit aanmeldformulier verplicht:

http://svanatolia.nl/seminar

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een mail sturen naar: acquisitie[at]svanatolia.nl

Tot snel bij de seminar!

Met vriendelijke groet,

SV Anatolia

You May Also Like