Aselsan en JoSecure Inc van Jordanië sluiten deal

De Turkse verdedigingsgigant Aselsan heeft een memorandum van overeenstemming ondertekend met de Jordaanse Internationale Veiligheidsmaatschappij (JoSecure) en het Aselsan Midden-Oosten (AME). De overeenkomst heeft tot doel geavanceerde beveiligingsoplossingen te bieden en aan de behoeften van de klanten te voldoen, en tegelijkertijd een sterke leveringsbasis in Jordanië tot stand te brengen, aldus een verklaring van Aselsan van 12 mei.

Het memorandum werd ondertekend op de tweede dag van de tweejaarlijkse wapenbeurs “Special Operations Forces Exhibition and Conference” (SOFEX) in Jordanië, waarvan de tekst als volgt luidt.

De overeenkomst zal partijen in staat stellen kennis te delen en onderhandelingen te voeren om potentiële promotie-, marketing- en leveringsmogelijkheden voor de veiligheidsproducten en -systemen van Aselsan in Jordanië en andere landen te onderzoeken.

JoSecure, een filiaal van de KADDB Investment Group, werd opgericht in 2004 om beveiligingsdiensten te verlenen aan de overheid en aan nationale private en publieke entiteiten.

Bron: Hurriyet

You May Also Like