7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Corio koopt winkelcentrum

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het vastgoedfonds Corio heeft een winkelcentrum in de Turkse stad Tarsus aangekocht. De totale investering bedraagt circa 50 miljoen euro. Dat heeft Corio maandag bekendgemaakt. De transactie is in lijn met de strategie van de onderneming om de positie in Turkije te versterken.
Het project zal, als onderdeel van een samenwerkingsovereenkomst, ontwikkeld worden door de projectontwikkelaar Acteeum. Dit bedrijf krijgt een ontwikkelingsvergoeding en deelt in de middellange termijnresultaten na drie operationele jaren, boven een vooraf vastgestelde rendementseis voor Corio.
Het nieuwe centrum moet circa 25.000 vierkante meter groot worden.

Vorig artikelOver ons
Volgend artikelExport automobielen gestegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here