7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Toerisme naar Turkije stijgt

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Toeristisch Turkije is bezig met een ware inhaalslag en de achterstand ten opzichte van 2007 wordt steeds kleiner. Hoewel de cijfers van 2008 in totaal nog 4,7% achterlopen ten opzichte van 2007, liet juli vanuit Nederland een absolute groei zien van bijna 7.000 personen, 12,4 procent meer dan in dezelfde periode van 2007.
Naast Antalya (bijna 40.000 Nederlandse aankomsten in de afgelopen maand), doet met name de westkust van Turkije het goed. Ruim 10.000 Nederlandse toeristen brachten hun vakantie de afgelopen maand door in Bodrum, een stijging van maar liefst 27% ten opzichte van dezelfde periode in 2007.
Lees verder op de site van TourPRess Holland.

Vorig artikelOver ons
Volgend artikelExport automobielen gestegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here