7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Een reactie op aanbesteding

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De aanbesteding voor de bouw van de eerste kerncentrale van Turkije heeft slechts één offerte opgeleverd, van het Russische bedrijf Atomstroiexport. De deadline liep woensdag af.
Vijf andere gegadigden zagen af van het uitbrengen van een offerte. Over de redenen die zij daarvoor hadden bestond woensdag geen uitsluitsel. Tegen de komst van de centrale aan de Middellandse Zeekust is vaak gedemonstreerd. Ook hebben potentiële uitvoerders aangegeven meer tijd nodig te hebben om een kostenraming te maken.
De directeur van het Turkse energiebedrijf heeft gezegd de offerte te zullen evalueren. Hij zei dat de opdracht mogelijk wordt geannuleerd. Turkije heeft tevens plannen voor een tweede kerncentrale, aan de Zwarte Zee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here