7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Gefco wil in Turkije groeien

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Gefco, de Franse logistieke dienstverlener aan de autoindustrie, gaat de komende jaren 100 miljoen euro investeren in vestigingen in het oosten van Europa en met name Rusland. Dit liet topman Yves Fargues weten tijdens een persconferentie in Deauville. Het bedrijf wil door organische groei, maar ook door acquisities in Oost-Europa groeien. Er komt onder meer een overslagcentrum in Polen en er zijn ook vestigingen aan de Zwarte Zee aangekondigd.
Gefco streeft er volgens manager Midden- en Oost-Europa Christian Zbylut naar om in dit deel van het continent in 2011 een omzet van één miljard te behalen. Verder zet Gefco zijn kaarten op Turkije, waar het ook door overnames wil groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here