7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Nieuwe bestemmingen Turkish Airlines

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines start nog deze maand een lijndienst van Istanbul naar Bagdad. Vanaf 26 oktober wordt drie keer per week naar de Iraakse hoofdstad gevlogen met een Boeing 737, zo meldt een woordvoerder van de Turkse maatschappij aan Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl. Turkish Airlines is de eerste Europese maatschappij die een lijndienst gaat onderhouden naar Bagdad.
De afgelopen maanden hebben er volgens de woordvoerder een aantal testvluchten plaatsgevonden, die zonder problemen zijn verlopen.
Turkish Airlines heeft ook bekendgemaakt serieuze plannen te hebben om een lijndienst te openen tussen Istanbul en Sao Paulo in Braziliƫ. In eerste instantie wordt er driemaal per week op de route gevlogen met een Airbus A340, in een configuratie van 34 business class en 250 economy class stoelen.
Wanneer de nieuwe lijndienst, die een tussenstop zal maken in Dakar (Senegal), van start gaat is nog niet bekend. Het wordt de eerste vliegverbinding tussen Turkije en Zuid-Amerika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here