7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Turkije wil haventerminals privatiseren

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije hoopt binnenkort een aantal haventerminals die in handen zijn van de staatsspooronderneming te privatiseren.De overheid heeft besloten het tenderproces te versnellen en af te ronden. Het gaat onder meer om de havens van Izmir, Bandirma, Derince, Samsun en Iskenderin.
Op verschillende terminals van het spoorbedrijf is al een bod uitgebracht. Zo heeft ECT-moederbedrijf Hutchison met lokale partners geboden op Izmir. Concurrent PSA uit Singapore was de hoogste bieder in Iskenderun maar die tender is na juridische procedures stopgezet. De overheid wil ook deze tender nu versneld afronden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here