7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, december 5, 2023
No menu items!

Groei luchtvaartindustrie

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Ondanks de turbulente ontwikkelingen op het gebied van de luchtvaartindustrie in de wereld gaat het goed met de Turkish Airlines (THY). THY gaat vliegtuigbouwers Airbus en Boeing vragen offertes in te dienen voor in totaal 105 vliegtuigen. Dat heeft TemelKotil, CEO van de THY, aangekondigd. Daarmee zou de totale vloot van de THY op 220 komen. Met de aankoop is een investering van 6 miljard US dollar gemoeid. De eerste leveringen zouden al vanaf 2010 plaats moeten vinden. Volgens Kotil is het aantal passagiers van de THY in de afgelopen vier jaar gegroeid met 150 procent.
Deze groei van de Turkse luchtvaartindustrie biedt verschillende kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Nederlandse bedrijven kunnen, naast een bijdrage aan de infrastructuur van de luchthavens, beveiligingssystemen, luchthavenequipment en systemen voor de passagiers- en vrachtafhandeling leveren. Ook maken diensten als onderhoud, inspectie, milieu- en geluidsmanagement en luchthavenontwerp een goede kans in Turkije.
Bron: Oxford Business Group

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here