7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Hellmann koopt partner uit in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Duitse logistiek dienstverlener Hellmann heeft het belang van partner Hamann in de gezamenlijke vestiging in Turkije overgenomen. Dit Turkse bedrijf, in 1999 opgericht, is met terugwerkende kracht tot begin dit jaar een volledig dochterbedrijf van Hellmann geworden. Hellmann heeft drie vestigingen in Turkije, en wel bij de vrachtterminal van de luchthaven van Istanbul, in Istanbul-Beylikdüzü en in Izmir. Tot de activiteiten behoren zee- en luchtvracht en groupagevervoer.
Hellmann Turkije onderhoud geregelde diensten over de weg tussen Turkije en het westen van Europa (Benelux, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk). Het wil dit vervoer nog sterk uitbreiden. In de luchtvracht claimt Hellmann in Turkije inmiddels tot de IATA-top 15 te behoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here