7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Vopak doet overname in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Tankopslagbedrijf Vopak heeft een Turks bedrijf overgenomen dat bezig is een opslagterminal voor vloeibare chemicaliën te ontwikkelen in de omgeving van Yalova, aan de Zee van Marmara. Dat maakte Vopak vrijdag bekend zonder financiële details te melden.
Het bedrijf is al eigenaar van een stuk grond van 26 hectare waar de terminal moet verrijzen. De komende periode werkt Vopak onder meer aan het verkrijgen van de benodigde vergunning en aan technische en economische plannen om het terrein te ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here