7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

De Amsterdamse Ondernemers Prijs

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Eerste Amsterdamse Ondernemersprijs uitgereikt tijdens het Zakenfestival. Atilla Aytekin wint Amsterdamse Ondernemers Prijs 2008.
Atilla Aytekin is met zijn bedrijf Triodor Software uitgeroepen tot winnaar van de 1e Amsterdamse Ondernemersprijs. Uit handen van wethouder Lodewijk Asscher, voorzitter van de jury, ontving hij een trofee, een cheque ter waarde van €5.000,- en 2 Business Class Tickets naar New York, aangeboden door KLM. De uitreiking vond op 5 november plaatst tijdens het Zakenfestival Amsterdam.
De vakjury heeft onder voorzitterschap van Lodewijk Asscher, wethouder Economische Zaken Amsterdam, gekeken naar op welke manier de ondernemer creatief en innovatief is. Hoe weet hij de lat steeds hoger te leggen en motiveert hij dagelijks zijn medewerkers en wat betekent hij of zijn onderneming voor Amsterdam? Het publiek heeft woensdagavond haar voorkeur uitgesproken en per sms gestemd op de beste ondernemer uit Amsterdam. Gezamenlijk hebben jury en publiek zo de winnaar bepaald.
Triodor Software is een internationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in softwareontwikkeling en -outsourcing. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en het ontwikkelkantoor in Istanbul. Triodor ontwikkelt software voor bedrijven uit Nederland, België en Duitsland. Dit wordt gedaan in projectvorm of in de vorm van een team die permanent werkt voor de klant. Hiernaast neemt Triodor software afdelingen over van bedrijven om deze in Turkije op te zetten, zodat de ontwikkeling in Istanbul geschied en de verkoop, projectmanagement en implementatie in Nederland.
De andere genomineerden waren Patricia Heerkens van Oudstanding Uitzendbureau en Yves Gijrath van de Gijrath Media Groep (GMG) en de miljonairsfair.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here