7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Sectorspecial biologisch

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

In het oktobernummer van Berichten Buitenland, het maandblad van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, is een sectorspecial opgenomen over de biologische voedingsmiddelenindustrie wereldwijd. De voedingsmiddelenindustrie besteedt steeds meer aandacht aan het biologische segment. Ook in Nederland zitten de consumentenbestedingen al jaren in de lift. De export is voor de Nederlandse biologische sector van groot belang en bedraagt 50 procent. De sector is nauw betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, waardoor onderzoeksresultaten goed in de praktijk te brengen zijn. In deze special worden de volgende onderwerpen belicht:
algemene introductie van de biologische sector;
wet- en regelgeving biologische landbouw en- voeding;
beleidsambities voor biologische landbouw.
Er zijn praktijkverhalen van Nederlandse ondernemers en vertegenwoordigers van belangenorganisaties opgenomen en er is een top 10 van landen met biologische landbouwgrond opgesteld. Er is speciale aandacht voor de biologische sector in: Argentinië, België, Italië, Polen, Turkije en de Verenigde Staten.
Bron: Berichten buitenland; maandblad van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Documenten:
Nummer 10 oktober 2008.pdf (2,296 kB)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here