7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

HETEX 2009 is inviting you

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

HETEX 2009 is inviting you to draw the picture of healthy living! Met deze kreet wordt iedereen uitgenodigd, de international Health fair in Antalya, bij te wonen.Turkije dat rijk is aan helende en thermische bronnen, spa & wellness en gezondheidsinstituten van uitstekende kwaliteit, wil een internationaal ontmoetingsplaats van de sector te worden. De internationale verzekeringsmaatschappijen, gezondheidsverenigingen, ziekenhuizen, gezondheidsinstellingen en de agentschappen van het gezondheidstoerisme worden hier samengebracht. De beurs zal plaatsvinden op 26 februari t/m 01 maart 2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here