7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Schoenen Iraakse journalist heel populair

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De schoenen waarmee een Iraakse journalist zondag naar de Amerikaanse president George W. Bush gooide, zijn heel populair geworden. Het Turkse bedrijf dat die schoenen produceert, ontving de voorbije week bestellingen voor in totaal ruim 300.000 paar.
Ramazan Baydan, eigenaar van de gelijknamige schoenenfabriek in Istanboel, wil de schoen herdopen als de “Bush schoenen”. In Turkije kosten de schoenen, een bruin leren model met een dikke zool, 42 dollar in de groothandel. De fabrikant kreeg al voor 300.000 paar bestellingen binnen, maar er kwam ook al een Amerikaan langs die de schoenen in zijn thuisland wil verdelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here