7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Spoorverbinding Rotterdam-Zuidoost-Europa

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Intercontainer-Interfrigo biedt sinds kort containervervoer over het spoor aan tussen Rotterdam en bestemmingen in Midden- en Zuidoost-Europa. Dat gebeurt via de draaischijf CTH Herne in het Ruhrgebied, waar lading uit Rotterdam wordt overgeslagen op grote Europese spoorverbindingen. Op het Rail Service Centre (RSC) in Rotterdam zijn er op maan-, woens- en vrijdagen vertrekken naar Sopron en Boedapest in Hongarije, Bradu de Sus en Boekarest in Roemenië en naar Griekenland en Turkije.
In Griekenland is de bestemming Thessaloniki, in Turkije Instanbul, waar de Halkali-terminal wordt aangedaan. Intercontainer heeft eigen vertegenwoordigers in Rotterdam, Griekenland en Turkije en beschikt in Roemenië en Hongarije over dochterbedrijven. Volgens het bedrijf is er ook bij de huidige recessie voldoende extra vraag naar spoorvervoer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here