7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

7 miljard euro aan investeringen in transport en logistiek

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De grootschalige investeringen in transport en logistiek bieden veel kansen voor Nederlandse bedrijven op het gebied van onderhoud, bouw en advies, en het leveren van voertuigen aan gemeenten, bedrijven en het Turkse directoraat-generaal Wegen. Nationale aanbestedingen en door de EU gefinancierde programma’s zijn ook interessant voor Nederlandse investeerders.
Het ministerie van Transport is de grootste investeerder in het kabinet van Recep Tayyip Erdogan. Dat bleek na de goedkeuring van de staatsbegroting voor 2009 in de parlementaire budgetcommissie. Naast ruim 2 miljard euro beschikt het ministerie over bijna 5 miljard euro uit andere instellingen die verbonden zijn aan het ministerie.
Het grootste deel van het budget van het ministerie (53 procent) gaat naar het directoraat-generaal Wegen (TCK). Een belangrijk onderdeel van de investeringen is het verlengen van de dubbele rijweg van 15.500 km naar 22.500 km in 2011.
Bron: Teba
Documenten:
transport investments.pdf (56 kB)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here