7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

IPS: nieuwe G2G.nl-projecten Turkije 2009

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Onderstaand een overzicht van nieuwe G2G.nl-projecten die in 2009 van start gaan voor Turkije:
G2G08/TR/7/1 Communication strategy and ecological impact assessment for Natura 2000 implementation
Dit project heeft een budget van 425.000 euro en een looptijd van twee jaar. In dit project zal de Dienst Landelijk Gebied het Turkse ministerie van Milieu en Bosbouw ondersteunen bij de implementatie van zijn verplichtingen onder het Natura 2000-netwerk. Doel van het project is om een praktisch model en instrumentarium te ontwikkelen voor de aanwijzing van gebieden en de ontwikkeling van managementplannen. Dit zal gebeuren door de implementatie van twee pilots, waarbij ook aandacht zal worden besteed aan de communicatieaspecten.
G2G08/TR/7/2 Development of an appropriate methodology for wastewater treatment in small and medium sized municipalities
Dit project heeft een budget van 400.000 euro en een looptijd van twee jaar. Een consortium onder leiding van Ameco zal de Iller Bank en het Turkse ministerie van Milieu en Bosbouw ondersteunen bij de implementatie van het EU-acquis op het gebied van waterzuivering. Daarbij zal het zich richten op methoden en technieken voor waterzuiveringsprocessen in kleine en middelgrote gemeenten.
G2G08/TR/9/1 Monitoring and record keeping of the plant protection products used in crop production
Dit project heeft een budget van 400.000 euro en een looptijd van twee jaar. De Voedsel en Waren Autoriteit zal als hoofdopdrachtnemer het Turkse ministerie van Landbouw ondersteunen bij het opzetten van een systeem waarin het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen gecontroleerd kan worden. Naast de uitwisseling van technische expertise, vormt training van de betrokken actoren een element in dit project.
G2G08/TR/9/2 Improving the CMB enforcement system by implementing a risk based approach in market abuse investigations
Dit project heeft een budget van 100.000 euro en een looptijd van een jaar. Dit project is een voortzetting van de samenwerking tussen de Autoriteit Financiële Markten en de Turkse Capital Markets Board. Het doel van dit project is de effectiviteit van het toezicht op de financiële markten te vergroten door een risicogestuurde benadering te introduceren.
G2G08/TR/9/3 Enhancing the distribution system planning methodologies of TEDAS in a liberalized market structure
Dit project heeft een budget van 350.000 euro en een looptijd van twee jaar. KEMA zal TEDAS, de elektriciteitsdistributeur die nu nog eigendom is van de overheid, adviseren over het EU-acquis op het gebied van de interne markt voor elektriciteit. Daarbij zal ook aandacht worden besteed aan de verbetering van de distributie- en planningsystematiek van TEDAS.
G2G08/TR/9/4 Assistance for the transposition and implementation of EC Directive 2000/31 (E-commerce directive)
Dit project heeft een budget van 250.000 euro en een looptijd van een jaar. Een consortium onder leiding van Considerati (met het ministerie van Economische Zaken als vaste partner) zal het Turkse ministerie van Justitie ondersteunen bij de implementatie van het EU-acquis op het gebied van e-commerce. Het gaat hierbij onder andere om ondersteuning bij het wetgevingsproces en advies over het opzetten van een nationaal contactpunt.
Meer informatie:
Projectendatabase: www.evd.nl/ips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here