7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Opkomst ICT-outsourcing

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Volgens sprekers op het seminar Turkije in de Spotlight dat op 21 januari gehouden werd in Den Haag is Turkije een aantrekkelijk land voor ICT-outsourcing. Turkije biedt vele voordelen waaronder de lagere loonkosten, de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel, steun van de overheid en de relatieve onbekendheid als offshorebestemming.
Wat kan een buitenlandse ICT-onderneming in Turkije laten doen? Naast programmeren, testen en het maken van technische ontwerpen kunnen ook het administratief werk (data entry, financiële analyses, boekhouding), de digitalisering van documenten, het Computer Aided Design (CAD) en helpdesks en callcenters naar Turkije verplaatst worden. Volgens de heer Tjia van GPI Consultancy, een van de sprekers op het seminar, biedt offshoring voordelen als kostenbesparing, beschikbaarheid van specialisten en toegang tot nieuwe afzetmarkten.
Bron: EVD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here