7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuwe incentives voor buitenlandse investeringen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Turkse minister van Economische Zaken, Nazim Ekren, heeft aangekondigd dat de regering met nieuwe maatregelen komt om investeringen te promoten. Tot de maatregelen behoren een kapitaalinjectie van 1,2 miljard US dollar, belastingverlaging en verlaging van de rente. Vooral investeringen in de landbouw, duurzame energie en het toerisme bieden kansen voor buitenlandse investeerders.
Tijdens het internationale congres van de International Investors Association (YASED) wees minister Ekren de aanwezige buitenlandse investeerders op de enorme groei van de FDI (foreign direct investments) in de afgelopen vijf jaar. De FDI stegen van 1 miljard US dollar in 2003 naar 22 miljard US dollar in 2007. De buitenlandse investeringen vielen weliswaar terug naar 17,7 miljard US dollar in 2008 als gevolg van de financiële crisis, maar het was meer dan de 15 miljard US dollar die de regering had voorspeld.
Meer informatie:
Investment Support and Promotion Agency of Turkey (ISPAT)
www.invest.gov.tr
Bron: Invest in Turkey newsletter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here