7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Omvangrijk stimuleringspakket voor investeringen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Turkse regering heeft het langverwachte stimuleringspakket voor investeringen, met een waarde van 28 miljard euro, bekendgemaakt. Het omvangrijke pakket beoogt vooral het aantrekken van investeringen. Het investeringspakket bestaat uit drie categorieën: grootschalige investeringsprojecten, regionale investeringen en sectorale investeringen.Investeerders worden ondersteund met belastingverlaging, gratis land en goedkoop krediet. De vennootschapsbelasting wordt van 20 procent naar 10 procent teruggebracht in de westelijke provincies en naar 2 procent in de oostelijke provincies.
Naast het aantrekken van investeringen hoopt de regering 500.000 nieuwe banen te scheppen door bedrijven vrij te stellen van werknemerspremies, renovatie van scholen en ziekenhuizen, stimulering van beroepsopleidingen, leercontractscholen en milieuhervormingen. De nieuwe regeling gaat in 2010 in.
Bron: Invest in Turkey newsletter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here