7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Cross Jeanswear komt naar Nederland

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het Turkse merk Cross Jeanswear komt dit seizoen naar Nederland. Daartoe opent binnenkort een showroom in Sugar City in Halfweg, vlakbij Amsterdam. Ronald Gans gaat het merk hier distribueren en hij hoopt binnen drie à vier jaar zo’n driehonderd verkooppunten voor het merk te kunnen realiseren. Op 26 en 27 juli wordt Cross Jeanswear gelanceerd op de vakbeurs Modefabriek.
Cross werd in 1994 opgericht en heeft hoofdkantoren in Istanbul en in Berlijn. In de Duitse hoofdstad heeft het merk ook een eigen flagship store. Cross opereert in het middensegment en biedt behalve trendy items ook een tijdloze basiscollectie die continue op voorraad is. Het merk heeft in Europa zo’n vierhonderd verkooppunten en staat begin juli ook op de vakbeurs Bread & Butter in Berlijn. Cross Jeanswear is verder actief in Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Slovenië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here