7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Code-share Turkish Airlines en Asiana Airlines

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines en het Zuid-Koreaanse Asiana Airlines zijn een code-share agreement aangegaan dat vanaf 25 oktober van kracht zal zijn. Passagiers vanaf Seoul krijgen hierdoor toegang tot het netwerk van Turkish Airlines, dat inmiddels uit 119 internationale bestemmingen bestaat.
Vanaf Istanbul krijgen passagiers de mogelijkheid gebruik te maken van de verbindingen van Asiana Airlines met 82 internationale bestemmingen.
Dr. Temel Kotil, CEO van Turkish Airlines zegt hierover: ‘We zijn verheugd dat er een code-share agreement overeengekomen is met Asiana Airlines. Het vormt een testament voor de groeiende relatie tussen Turkish Airlines en onze nieuwe partner Asiana Airlines. Wij zullen al het mogelijke doen om de kansen van dit nieuwe netwerk te maximaliseren. Het belangrijkste is dat onze klanten de uiteindelijke winnaars zijn omdat zij profiteren van de zeer uitgebreide netwerken.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here