7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Kennismaken met potentiële businesspartners uit Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Circa 50 Turkse bedrijven uit onder meer de textiel-, landbouw- en industriesector komen samen met de Turkse minister van Handel Zafer Caglayan naar Nederland toe om met potentiële businesspartners kennis te maken en zaken te doen. Op 15 december vinden er matchmakingsessies plaats waarin u in een-op-eengesprekken kunt kennismaken met deze Turkse bedrijven om samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. U vindt een overzicht van de Turkse bedrijven die zich hebben aangemeld voor de matchmakinggesprekken in het Exceldocument onderaan deze pagina. Als u interesse heeft in matchmakinggesprekken kunt u contact opnemen met de EVD.
De Turkse economie heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt van gemiddeld 6 procent in de periode 2003-2008. Turkije wordt gekenmerkt door een jonge en dynamische beroepsbevolking en een afzetmarkt van meer dan 70 miljoen consumenten. Dit biedt enorme mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en voor nieuwe Nederlands-Turkse samenwerkingsverbanden.
Meer informatie:
EVD
Contactpersoon: Frank Buizer
Telefoon: (070) 778 81 12
E-mail: buizer@evd.nl
Bron: EVD
Bron: http://www.evd.nl/zoeken/showbouwsteen.asp?bstnum=255903

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here