7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Fugro ontvangt opdrachten uit Turkije, VS en Hong Kong

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Fugro nv heeft voor circa euro 23 mln opdrachten ontvangen in Turkije, de Verenigde Staten en Hong Kong voor het uitvoeren van onderzoek voor grote infrastructuur projecten.
In Turkije gaat de bodemonderzoeker voor de joint venture NOMAYG onderzoek en advieswerk uitvoeren voor een infrastructuurproject voor de Izmit Bay Brug in Turkije. Het project, dat onmiddellijk start, heeft een waarde van euro 11,9 mln en zal doorlopen tot in het derde kwartaal van 2010.
In de Verenigde Staten heeft Fugro een opdracht voor 3 jaar verkregen ter waarde van euro 6,5 mln van Caltrans, het Departement van Verkeer van de staat Californie, om diensten te verlenen op het gebied van gegevensverzameling en inventarisatie van de structuur van snelwegen.
Het departement van Verkeer van Hong Kong ten slotte heeft Fugro een opdracht gegeven voor het uitvoeren van een bodemonderzoek voor de Hong Kong Boundary Crossing Facilities, als onderdeel van de nieuwe Hong Kong-Zhuhai-Macao brugverbinding. Deze opdracht heeft een waarde van circa euro 4,5 mln.
Door Ben Zwirs; FD.nl/DJ; +31-20-5928456; ben.zwirs@dowjones.com
Bron: http://www.fd.nl/artikel/13729148/fugro-ontvangt-opdrachten-turkije-vs-hong-kong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here