7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

VastNed Retail koopt in Turkije tegen 7,3%

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

VastNed Retail heeft twee binnenstadswinkels in Bahariye Street in Istanbul verworven voor in totaal €4,0 miljoen. De winkels zijn gevestigd op Bahariye Street 58 en 66B in Kadikoy, in het Aziatische gedeelte van Istanboel.
Dit is volgens VastNed één van de drukste straten van Istanboel en is bijna volledig voetgangersgebied. De winkel op nummer 58 heeft een totale BVO van ca. 400 m2, waarvan 200 m2 als effectieve winkelruimte geldt. Het pand wordt leeg opgeleverd. Nummer 66B is verhuurd aan het plaatselijke winkelbedrijf Herry en zal eind Q1 2010 leegkomen. Het heeft een totale BVO van 195 m2, waarvan 140 m2 effectieve winkelruimte betreft.
Uitgaande van spoedige verhuring van de winkelunits tegen marktcondities zal het nettoaanvangsrendement naar verwachting 7,3% bedragen.
Reinier van Gerrevink: “Met deze acquisitie hebben wij onze aanwezigheid op de toplocaties in het centrum van Istanboel versterkt. Bahariye Street is dag en nacht druk, en wordt door internationale winkelbedrijven gezien als een toplocatie om hun producten te verkopen. Deze acquisitie bevestigt ons groeipad in de ontwikkeling van Turkije als VastNed Retails vijfde beleggingsmarkt.”
Bron: http://www.vastgoedjournaal.nl/index.php/news/888/16/VastNed-Retail-koopt-in-Turkije-tegen-7-3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here