7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Informatiebijeenkomst nieuwe strategie voor Turkije en Polen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Op 19 januari organiseert het NWP een informatieve bijeenkomst over Turkije en Polen. Tijdens deze bijeenkomst wordt een inhoudelijke toelichting gegeven op de meest kansrijke nichemarkten in beide landen en wordt de nieuwe strategie 2010 besproken die het NWP voor ogen heeft.  Daarnaast wil NWP inventariseren welke Nederlandse partijen al actief zijn of belangstelling hebben in de genoemde nichemarkten. De bijeenkomst vindt plaats bij het NWP in Den Haag en zal in twee dagdelen worden verdeeld:
10.00 – 12.00 uur: Turkije
14.00 – 16.00 uur: Polen
Turkije
De afgelopen jaren hebben een aantal sectorpartijen onder de vlag van het TNWP (Turkish Netherlands Water Partnership) zich gepositioneerd op de Turkse markt. De kansen op de Turkse watermarkt zijn dermate groot dat het NWP een nieuwe strategie heeft geformuleerd. Kern van deze strategie is om een aantal niches te identificeren waarop de toegevoegde waarde van de Nederlandse watersector het grootst is. Er zijn twee gebieden geïdentificeerd waarop de Turkse behoeften en de Nederlandse expertise het best samenkomen:
– Integrated Water Resources Management
– Decentrale drink- en afvalwaterzuivering (publiek: kleine en middelgrote gemeenten, industrieel en toerisme)
Daarnaast is kennisuitwisseling een belangrijk speerpunt, aangezien dit, voornamelijk in de Turkse markt, een driver voor business development is.
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 januari 2010 bij het NWP, Bezuidenhoutseweg 2 in Den Haag. U kunt zich tot uiterlijk 12 januari 2010 opgeven via g.pannekoek@nwp.nl. Graag verzoeken wij u aan te geven of u de hele dag aanwezig zult zijn of slechts een dagdeel (Turkije of Polen).
NWP contactpersoon: Ger Pannekoek, g.pannekoek@nwp.nl, tel. 070 304 3763.
Bron: http://www.nwp.nl/nieuws/index.php?we_objectID=11306

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here