7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Corendon verkoopt dit jaar ruim 400.000 vliegtickets

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Corendon-holding heeft tot nu toe in 2009 ruim 400.000 vliegtickets verkocht. Oprichter Atilay Uslu voegt steeds meer diensten toe aan zijn onderneming, zoals voetbalreizen en fietsvakanties. De vliegreizen van Corendon hebben zonnige bestemmingen als Turkije, Griekenland, Bulgarije en Dubai.
Het jaar begon turbulent, met de kredietcrisis en een crash van een toestel van Turkish Airlines in februari. Tot juli viel het aantal boekingen bij Corendon tegen, maar half juli kwam het weer op gang. Uslu verwacht dat de omzet van het concern dit jaar uitkomt op 118 miljoen euro. In 2008 bedroeg de omzet 105 miljoen euro. De airline van Corendon omvat vijf Boeing 737 toestellen, en begin 2010 worden twee nieuwe vliegtuigen toegevoegd. De airline is goed voor een omzet van 100 miljoen euro per jaar.
Corendon bv is opgericht in 2000. Aanvankelijk was het een Turkije-specialist. Tegenwoordig ontplooit Uslu ook activiteiten die niet direct vallen onder de noemer reizen, zoals de verkoop van huizen via Corendon Estate. In april van dit jaar heeft hij een reorganisatie gerealiseerd. Om het bedrijf toekomstbestendig te maken is de organisatie gecentraliseerd. Daartoe werden vier filialen gesloten.
Bron: http://www.mdweekly.nl/923597/corendon-verkoopt-dit-jaar-ruim-400-000-vliegtickets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here