7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turks citrusseizoen verloopt succesvol

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het Turkse citrusseizoen is goed van start gegaan en het ziet er niet naar uit dat dit minder wordt. Dit zegt Esra Soyleyen, van de Turkse exporteur Aksun. Het bedrijf exporteert groenten en fruit vanuit het zuiden van Turkije, en zegt erg tevreden te zijn met de volumes citrus die reeds werden uitgevoerd.  Dagelijks worden 7/8 containers met citrus geladen en ze zijn hard op weg de Satsuma’s overal ter wereld op de markt te brengen.
De citroenen (Lamas) en Grapefruit (Star Ruby, Ruby Red en White Marsh) lopen al erg goed en nu richt Aksun zich op het vergroten van de afzet van Satsuma’s. Aksun meldt dat de vraag naar het kwaliteitsfruit groot is en het doel is de Satsuma’s zover mogelijk te kunnen verhandelen. “We hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken”, aldus exportmanager Esra Soyleyen. De andere populaire mandarijn Mineola is ook binnenkort weer verkrijgbaar. De markt hiervoor was vorig seizoen erg goed en de verwachtingen voor dit jaar zijn ook weer uitstekend.
Aksun exporteert zowel met wegtransport als scheepvaart. Door de samenwerking met Petronak en Akýn Nakliyat, die net als Aksun onderdeel zijn van de Akýncýgil Group of Companies, komt geen klant zonder producten te zitten. Het merk Aksun wordt niet alleen gevoerd in Europa maar heeft ook succes in de Verenigde Staten, Canada, Azië en de Verenigde Arabische Emiraten.
Voor meer informatie:
Esra Soyleyen
Aksun
Publicatiedatum: 15-12-2009
Auteur: Colinda Smits
Copyright: www.agf.nl
Bron: http://www.agf.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=53838

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here