7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Kombiverkehr breidt Turkije-dienst sterk uit

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Kombiverkehr gaat de rechtstreekse spoordienst tussen West-Europa en Turkije aanzienlijk uitbreiden. De frequentie van de Bosporus-Europe-Express, de in 2008 gestarte dienst tussen Ljubljana en Istanbul, wordt in februari verhoogd tot drie vertrekken per week in beide richtingen.
De dienst tussen München en Ljubljana, de zogenoemde Adria-Express, krijgt dan een frequentie van vijf keer per week, in plaats van de huidige drie keer. De Adria-dienst wordt bovendien verlengd naar Keulen en Duisburg, met goede aansluiting op onder meer de Rotterdamse haven.  
Kombiverkehr ziet het gecombineerd vervoer weer redelijk aantrekken en dat geldt zeker voor het vervoer van en naar de Balkan en Turkije. De huidige dienst tussen Ljubljana en Istanbul kent twee vertrekken per week, dat worden er straks dus drie. Kombiverkehr streeft ernaar één sterke verbinding tussen de West-Europese havens, de Balkan en Turkije tot stand te brengen. Centraal daarin staan de hubs in het Ruhrgebied en Ljubljana.
Bron: http://www.nieuwsbladtransport.nl/nieuws/id28331-Kombiverkehr_breidt_Turkijedienst_sterk_uit.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here