7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Triodor wint Turkey Trade Award 2009

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Triodor International heeft de Turkey Trade Award 2009 gewonnen. Deze onderscheiding wordt eens in de twee jaar uitgereikt en is bedoeld voor een bedrijf of persoon die op een opmerkelijke en bijzondere wijze heeft bijgedragen aan de handels- en/of investeringsrelatie tussen Nederland en Turkije. De Award werd door de Turkse minister van Handel Zafer Çaðlayan overhandigd aan Triodor-CEO Atilla Aytekin. Andere genomineerden waren Stork en Euroke.
De Turkey Trade Award is een initiatief van NETUBA, Netherlands Turkey Business Association in samenwerking met ING, FME-CWM en Fenedex. De prijsuitreiking vond plaats op 15 december in het stadhuis van Rotterdam.
Atilla Aytekin, CEO van Triodor, is zeer content met deze onderscheiding: “Triodor bevindt zich in een bijzondere positie. We hebben sterke roots in Nederland, maar ook in Turkije. De andere genomineerden Stork en Euroke zijn uiterst sterke kandidaten die ook heel veel voor de Turks-Nederlandse handelsrelaties hebben betekent. Wij zijn de enige en grootste bedrijf tussen Nederland en Turkije die op technologisch gebied een investering heeft. We zijn bezig met kennistransformatie en nieuwe technologieën. Onze drive, onze passie en motivatie om die brugfunctie te vervullen hebben ongetwijfeld ook de doorslag gegeven bij de keuze van de jury. ”
De andere twee finalisten waren Stork en Euroke (o.a. bekend van Achmea). Stork en Euroke hebben beide voor honderden miljoenen euro’s geïnvesteerd in Turkije en zijn bedrijven met een uitgesproken grote investeringsbereidheid in Turkije.
Triodor International is een software-ontwikkelingsbedrijf, gespecialiseerd in outsourcing en nearshoring. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam , het ontwikkelbedrijf in Istanbul. Klanten zijn onder andere Lely industries, Nederlandse Dakdekkers Associatie, Ovotrack, MD Info en Qredits. Triodor International is stevig verankerd in de Turks-Nederlandse gemeenschap. In het Nederlandse hoofdkantoor werken viertig mensen. In Istanbul werken ruim 100 ontwikkelaars aan de software ten behoeve van de klanten. Triodor International maakt -ondanks de crisis- een stormachtige en gezonde groei door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here