7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Duitse GTI Travel richt zich vanaf zomer 2010 op Nederland

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Duitse Turkije-specialist GTI Travel richt zich vanaf komende zomer op de Nederlandse markt. GTI is in Duitsland de nummer tien en heeft een omzet van 246 miljoen euro. Topman Hakan Katlandur mikt in de zomer op 60.000 Nederlandse passagiers. Het bureau legt de nadruk op verkoop via reisagenten. Ze ontvangen een commissie van 13%. Volgens Katlandur is dat mogelijk door de slagkracht van GTI. Jaarlijks regelt het bureau de reis van 550.000 passagiers.
Zusterbedrijf DTI Travel is reeds vanaf 2003 actief in Nederland. De komst van GTI heeft geen gevolgen voor DTI. Katlandur meent dat beide bureaus elkaar kunnen versterken. GTI beschikt over de eigen airline Sky Airlines, die vertrekt vanaf 27 Duitse luchthavens en ook vanaf enkele Nederlandse luchthavens. Op 1 april 2010 lanceert GTI een nieuwe airline met de naam German Sky Airlines, die de focus legt op Turkije en andere zonbestemmingen. De kans is groot dat de nieuwe airline in 2010 ook vanaf Amsterdam vertrekt.
Katlandur meent dat in Nederland behoefte bestaat aan een betrouwbare Turkije-specialist. Afgelopen zomer gingen drie specialisten kopje onder, en dat deed het imago van bestemming Turkije en aanbieders daarvan geen goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here