7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Nico Veldhuis weg bij Multi Corporation

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Nico Veldhuis, directeur van het Turkse vastgoedfonds van Multi Corporation, zal als zelfstandig projectontwikkelaar verder gaan.
‘In goed overleg is besloten de samenwerking met Multi per 15 januari te beëindigen’, meldt Multi in een persbericht. Veldhuis heeft twaalf jaar bij Multi gewerkt. Volgens een woordvoerder van Multi is het werk van Veldhuis met de recente afronding van twee projecten voltooid. Zijn functie is opgeheven en hij zal dus niet worden opgevolgd.
Veldhuis werd lange tijd gezien als de rechterhand van Multi-oprichter Hans van Veggel. Als managing director van Multi Turkmall, de Turkse werkmaatschappij van Multi, bouwde hij vanaf 2003 een miljardenportefeuille op aan winkelcentrumprojecten.
Bron: http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2010/01/04/Nico-Veldhuis-weg-bij-Multi-Corporation.html;jsessionid=B413F61BB70204C6CC77941

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here