7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Investeringen in spoorwegen in 2010

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije zet zijn investeringen in trajecten voor de hogesnelheidstrein voort en de projecten voor 2010 bedragen rond 3,5 miljard US dollar. Dat heeft Suleyman Karaman, directeur van de Turkish State Railways (TCDD), gezegd. In maart 2009 werd de hogesnelheidstrein tussen Ankara en Eskisehir (240 km) in gebruik genomen. Voor 2010 staan twee projecten gepland; de verlenging van het traject tussen Eskisehir en Istanbul en een tweede hogesnelheidstrein van Ankara naar Konya.
Het vervoer per spoor is voor Nederlandse bedrijven een veelbelovende markt om in te investeren vanwege de groeiende belangstelling van en toenemende investeringen door Turkse en buitenlandse overheden en bedrijven. Nederlandse bedrijven kunnen deelnemen aan openbare inschrijvingen en contracten verwerven in de hierboven vermelde projecten. Ze kunnen diensten op het gebied van onderhoud, equipment, bouw en advies verlenen, evenals voertuigen leveren aan gemeenten, bedrijven en de Turkish State Railways (TCDD). Daarnaast kan Nederland een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de verkeersveiligheid.
Meer informatie:
Turkish State Railways (TCDD): www.tcdd.gov.tr
Bron: Invest in Turkey newsletter
Bron: http://www.evd.nl/nieuws/index.asp?bstnum=258977&location=/nieuws/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here