7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkish Airlines drie jaar lang sponsor van FC Barcelona

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines is drie jaar lang één van de hoofdsponsors van FC Barcelona. In stadion Nou Camp staat de naam van de maatschappij op het scorebord en op de borden langs de kanten. Ook is een vliegtuig van de Turkse luchtvaartmaatschappijen voorzien van een speciaal FC Barcelona-kleurenschema.
if (typeof(et_ord)==’undefined’)
et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);
if (typeof(et_tile)==’undefined’) et_tile=1;
document.write(”);
Function wbo_vbgetswfver_164092(i)
on error resume next
Dim swControl, swVersion
swVersion = 0
set swControl=CreateObject(“ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.”+CStr(i))
if (IsObject(swControl)) then
swVersion=swControl.GetVariable(“$version”)
end if
wbo_vbgetswfver_164092=swVersion
End Function
Het sponsorschap van Barcelona kost Turkish Airlines ongeveer drie miljoen euro per jaar. “Het belangrijkste is dat we de spelers overal naartoe gaan vliegen”, aldus topman Temel Kotil van de Turkse luchtvaartmaatschappij.
Turkish Airlines gaf vorig jaar vijftig miljoen dollar aan marketing uit, voor dit jaar is zeventig miljoen begroot. “Je zal ons dit jaar overal in Europa zien, vooral in Duitsland. Maar we kijken ook wat we verder in Nederland kunnen doen.” Zo sluit Kotil niet uit dat Turkish ook een Nederlands voetbalteam gaan sponsoren.
De officiële ‘Barça’-logojet van Turkish Airlines landde zondag (17 januari) op Schiphol. Bekijk de foto’s van deze Boeing 737-800 op Luchtvaartfoto.nl.
Bron: http://www.luchtvaartnieuws.nl/news/default.asp?cat=all&id=33490

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here