7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

System Alliance start met groupage op Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De groupagesamenwerking System Alliance start met groupage op Turkije. Het bedrijf Sertrans Logistics uit Istanbul is toegetreden tot het netwerk. System Alliance is het grootste Europese samenwerkingsverband in het groupagevervoer over de weg. System Alliance ziet in Turkije een groeikans.
Sertrans kan System Alliance een dekkend netwerk aanbieden voor groupagevervoer van en naar Turkije. Het bedrijf is actief in onder meer zee- en luchtvracht, weg- en spoorvervoer en logistiek en heeft vestigingen in Adana, Ankara, Bursa, Gebze, Guzelce, Istanbul en Izmir. Ook in Bulgarije en Roemenië is Sertrans actief. Daarnaast verzorgt het bedrijf vervoer in geheel Europa en van en naar Marokko en Tunesië. Met de toetreding van Sertrans zet System Alliance de eerste stap in Turks groupagevervoer.
System Alliance omvat diverse middelgrote Europese vervoerders als Raben Transport uit Winterswijk, Groep H. Essers en Transport Maenhout (België), Gebrüder Weiss (Oostenrijk), Rhenus en Hellmann (Duitsland), Groupe Heppner (Frankrijk) en Davies Turner (Verenigd Koninkrijk). Gebrüder Weiss ging vorig jaar richting de Balkan met de aankoop van ruim 75% van de aandelen in het Servische Eurocargo.
Bron: http://www.mdweekly.nl/926248/system-alliance-start-met-groupage-op-turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here