7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Succesvol zaken doen in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije is één van de meest veelbelovende markten in Europa. Voor veel Nederlandse bedrijven is dit een aanleiding geweest om te investeren in Turkije, veel anderen profiteren via in- en uitvoer van diverse producten van de gunstige groeicijfers. Het handelsvolume tussen Nederland en Turkije is fors gestegen (van 2,992 miljard in 2000 naar 5,49 miljard in 2008). Wellicht dat uw bedrijf al actief is op de Turkse markt, maar misschien dat u de stap nog niet heeft gezet.
Een recente studie van de ING bank “Kansrijk Turkije” (januari 2009) heeft aangetoond dat culturele verschillen tussen Turkije en  Nederland één van de voornaamste struikelblokken kan zijn bij het zaken doen. Het Turkije Instituut heeft  de kennis in huis om uw organisatie te helpen deze kloof te overbruggen en u vertrouwd te maken met de verschillen in de zakelijke cultuur. Middels een op maat gemaakte cursus van één of meerdere dagdelen leren we u niet alleen om te gaan met de verschillen, maar ook er optimaal gebruik van te maken.
 
Deze cursussen kunnen in-company worden gegeven of middels een open inschrijving  waarbij deelnemers afkomstig zijn van meerdere bedrijven. Data van de open inschrijving worden nader bekend gemaakt op de website (www.turkije-instituut.nl). Meer informatie treft u aan op de bijgesloten flyer.
Er bestaan eveneens mogelijkheden om de workshops af te stemmen op uw bedrijf. Mocht u andere vragen hebben of aanvullende informatie willen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met het Turkije Instituut, 070-3132090 of via info@turkije-instituut.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here