7.5 C
Alba Iulia
woensdag, maart 22, 2023
No menu items!

Turkish Airlines wordt hoofdsponsor van Maroussi Basketball Club

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines heeft aangekondigd dat het binnenkort een overeenkomst ondertekent waarmee het voor anderhalf jaar als hoofdsponsor verbonden is aan de professionele Griekse basketbalclub Maroussi BC.
Sportieve samenwerking
Turkish Airlines, de internationale luchtvaartmaatschappij die al meermalen onderscheiden is, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn steun aan de mondiale sportwereld uitbreidt – het wordt sponsor van Maroussi BC, een van de succesvolste basketbalclubs in Griekenland.
De sponsorovereenkomst, die een looptijd heeft van anderhalf jaar, houdt onder meer in dat het advertentiemateriaal en de logo’s van Turkish Airlines worden afgebeeld op de tv-schermen van alle clublocaties.
 
Vriendschap tussen beide landen versterken
Turkish Airlines heeft altijd grote affiniteit gehad met sport en versterkt die banden nu met deze sponsorovereenkomst ter ondersteuning van het basketbal. Turkish Airlines hoopt op een succesvol seizoen en wenst Maroussi BC alle succes. De sponsorovereenkomst zal de vriendschap tussen beide landen, Turkije en Griekenland, ongetwijfeld versterken.
Bron: http://www.tourpress.nl/bericht.php?id=16529

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here