7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Turkije een veelzijdig land

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Dat Turkije een veelzijdig land is, laat het Turks Verkeersbureau zien door voor de tweede keer deel te nemen aan de jaarlijkse fiets- & wandelbeurs, eind februari in de RAI in Amsterdam. Een aantal bekende experts op het gebied van outdoor activiteiten in Turkije zijn aanwezig op de stand.
Turkije, niet alleen een “zon, zee en strandbestemming”
Turkije is voornamelijk bekend om zijn All-Inclusive zonvakanties. Daar is het land toeristisch gezien groot mee geworden, maar voor de echte Turkije-liefhebber biedt het zo veel meer op het gebied van wellness, golf en diverse outdoor activiteiten. Door vorig jaar deel te nemen aan de fiets- & wandelbeurs is des te meer gebleken dat er grote interesse is aan actieve vakanties in Turkije.
Advies van uiteenlopende outdoor experts
Het Turks Verkeersbureau heeft dit jaar tijdens de beurs een viertal experts op de stand die bezoekers van advies kunnen voorzien:
•Kadir Kaya is van het Top Tree House in Olympos. De eigenaar van deze bijzondere boomhutten is zelf ook een outdoor kenner en een voorloper op het gebied van alternatieve toeristische projecten.
•De bekende bergbeklimmer Nasuh Mahruki heeft als eerste turk de Mount Everest beklommen. Hij is tevens oprichter van de AKUT vrijwillige reddingsbrigade. Deze succesvolle brigade, met meer dan 1000 vrijwilligers verdeelt over 20 AKUT-units, heeft na de oprichting in 1996 al meer dan 850 mensenlevens gered.
•De rotsbeklimmer Yilmaz Sevgul is in Turkije verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe routes voor rotsbeklimmers. Ook hij is betrokken bij de AKUT vrijwillige reddingsbrigade.
•De voettocht die Sedat Cakir eind april 2009 in 110 dagen aflegde van Zandvoort naar Istanbul was bijzonder omdat hij wandelde van zijn thuisland naar zijn geboorteland. Hij is aanwezig om over zijn wandeltocht te vertellen en om zijn nieuwe boek te promoten.
De presentaties worden gehouden op zondag 28 februari. Van 10.15-11.00 uur door Nasuh Mahruki en Yilmaz Sevgul en van 16.00-16.45 uur door Sedat Cakir. Tijdens de presentaties is er volop gelegenheid om vragen te stellen.
 
De fiets- & wandelbeurs wordt gehouden in de RAI Amsterdam op zaterdag 27 februari en zondag 28 februari. Het Turks verkeerbureau staat in hal 9, standnummer E 52.
Bron: http://www.welkominturkije.nl/index.php?pagina=pers&id=75

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here