7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Elfi regelt letselschade voor en door allochtonen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Onder de naam Elfi Letselschade gaat een Rotterdamse bureau zich bezighouden met de letselschaderegeling voor niet-westerse allochtonen. Dat gebeurt met een twaalf personen tellend team dat eveneens bestaat uit allochtonen. “Wij zijn de eerste multiculturele dienstverlener bij letselschade”, zegt manager Ethem Emre.
Hij is als directeur verbonden aan Benelux International Claims Services, een bureau dat vanuit Instanbul buitenlandse schades afhandelt in voornamelijk Turkije en Marokko. “Ik help met de PR van Elfi, dat alleen op de lokale markt werkt”, zegt hij. Directeur van Elfi is Gokhan Germeyan.
Letselschadespecialisten heeft het bureau nog niet in dienst. “Er zijn nog geen allochtone specialisten op dit gebied”, aldus Emre. “Dat is onderdeel van onze missie: de kennis bij allochtonen op dit terrein vergroten.” Elfi werkt nu samen met letschadespecialisten als Rob Spannenburg en Fabian Krougman. In het kantoor van Elfi in het Rotterdamse WTC-gebouw werken mensen die de talen Russisch, Pools, Bulgaars, Bosnisch, Turks, Servo-Kroaats, Arabisch en Engels beheersen.
Het bureau werkt niet op basis van ‘no cure no pay’. “Voor de misstanden zoals we die onlangs weer hebben gezien, willen we allochtonen behoeden.”
Bron: http://www.amweb.nl/nieuws/nederland/elfi-regelt-letselschade-voor-en-door-allochtonen.111759.lynkx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here