7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuwe beurs in Istanbul

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Duitse beursorganisatie Igedo en de Turkse exportorganisatie Itkib hebben de handen ineen geslagen en organiseren later dit jaar gezamenlijk een nieuwe modevakbeurs in Istanbul: Collection Premiere Istanbul, kortweg CPI. De beurs zal plaatsvinden tussen eind augustus en midden september, maar exacte data zijn nog niet bekend. CPI is gelijktijdig met de Istanbul Fashion Week die dan voor de derde keer wordt georganiseerd. De Istanbul Fashion Fair, waar Itkib in het verleden mee samenwerkte, is van 23 tot en met 25 september.
Mirjam Dietz van Igedo zegt in het persbericht dat Igedo de plannen voor CPI al heeft voorgelegd aan de exposanten die onlangs meededen aan de Igedo vakbeurs in Moskou, CPM, en dat de reacties zeer positief zijn. Rusland is een belangrijke afzetmarkt voor Turkse mode en productie en Turkije is nog steeds een van de belangrijkste productielanden voor Europese merken. Een kwart van de export uit het land is aan mode- of textiel gerelateerd. Tegelijkertijd is de modemarkt in Turkije zelf volop in ontwikkeling. Niet alleen groeit het aantal buitenlandse merken in de Turkse winkelstraten, andersom doen ook Turkse merken het steeds beter op de internationale markt.
Van de nieuwe modebeurs neemt Itkib de evenementorganisatie, marketing en werving van locale exposanten op zich. Igedo heeft een consulterende rol en draagt zorg voor de internationale sales en een deel van de communicatie.
Behalve de data zal op korte termijn ook de locatie van de nieuwe beurs bekend worden gemaakt.
Bron: http://www.fashionunited.nl/nieuws/Leads/Nieuwe_beurs_in_Istanbul_2010031129813/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here