7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuwe Nederlanders in Turkije site

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Community ‘Nederlanders in Turkije’, ook wel N.I.T, heeft een nieuwe site opgericht voor Nederlandse Turken, Turkse Nederlanders en Nederlanders met interesse in Turkije.
Het doel van deze nieuwe site is om zoveel mogelijk kennis en ervaringen delen over het op vakantie gaan en wonen & werken in Turkije. Waarom? Het aantal mensen dat vertrekt uit Nederland neemt de laatste jaren steeds meer toe en van dit aantal is er ook een gedeelte dat zich voorgoed zal gaan vestigen in Turkije. Het CBS verwacht de komende jaren een enorme toename.
Het gaat hierbij niet alleen om Turkse immigranten die naar het moederland terugkeren, maar ook om autochtone Nederlanders die emigreren. Van de naar het moederland terugkerende immigranten zijn het veelal hoogopgeleide en westers georiënteerde Turken die de laatste jaren Nederland verlaten. Het vooruitzicht dat Turkije lid kan worden van de EU maakt het land stabieler, de economie groeit er zeer snel. Hierdoor wordt ook remigratie veel aantrekkelijker.
Turkije wereldwijd 7de vakantiebestemming!
Turkije stond in 2009 wereldwijd op de 7e plaats van bezoekersaantallen, met in 2008 zo’n 31 miljoen toeristen. De culturele hoofdstad van Turkije, Istanbul staat wereldwijd ook op de 7e plaats van voor bezoekersaantallen in steden, met zo’n 7 miljoen bezoekers. Hoewel door de economische crisis andere mediterrane landen als Egypte en Spanje te maken hebben gekregen met een grote terugval (8 tot 10%) in het aantal toeristen, blijft het aantal in Turkije groeien, in 2009 met zo’n 2.8%.
Turkije is een groot land (22 keer zo groot als Nederland) met veel verschillende klimaten en culturen en de toeristen die naar Turkije gaan vormen dan ook een rijke mix van en massatoeristen, cultuurtoeristen, natuurtoeristen, rugzaktoeristen, medisch-toeristen en wintersporttoeristen.
Al met al heel veel om over te discussiëren, ervaringen te delen en informatie te verzamelen. En dat is wat op deze mooie nieuwe site gaat gebeuren. Dus neem snel een kijkje op Nederlanders in Turkije!

Nederlanders in Turkije


Bron: http://turkije.blog.nl/human-interest/emigreren/2010/03/18/nieuwe-nederlanders-in-turkije-site

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here