7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Handelsmissie uit Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Van dinsdag 26 tot vrijdag 29 januari 2010 hebben 35 ondernemers uit Turkije in het kader van een door HOGIAF, Kamer van Koophandel en Rotterdam Investment Agency georganiseerde handelsmissie, een bezoek gebracht aan Nederland.
Turkse ondernemers zijn lid van de ondernemersfederatie ANFED welke aangesloten is bij onze internationale partner TUSKON. Het doel van de missie was het in contact brengen van Turkse ondernemers uit onder andere de sectoren Infra, Meubelen, Automaterialen en Bouw met ondernemers in Nederland. Hierdoor werden zij bijvoorbeeld in de gelegenheid gesteld samenwerkingsmogelijkheden af te tasten.
Op dinsdag vond er een matchmaking plaats in samenwerking met KvK-Amsterdam. De dag erna bracht het gezelschap een bezoek aan de ambassadeur van Turkije, de heer Uður Doðan. Vervolgens was er een bezichtiging van de Tweede Kamer waarbij CDA Tweede Kamerlid Coþkun ?örüz de ondernemers ontving. Donderdagochtend vonden er workshops plaats waarin de ondernemers meer te weten kregen over het doen van zaken in Nederland. ’s Middags was er wederom mogelijkheid om te netwerken tijdens een georganiseerde matchmaking in samenwerking met KvK-Rotterdam. De laatste dag van het werkbezoek begon met een bezoek aan het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam (OBR) waarna de ondernemers in de middag een bezoek brachten aan bouwprojecten in Rotterdam.
Bron: http://www.agiad.nl/media1/nieuws/75-handelsmissieuitturkije.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here