7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Eerste iPhone App in de reisbranche gelanceerd door Corendon

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Goed nieuws voor de zonliefhebbers of mensen met vakantieplannen: touroperator Corendon lanceert als eerste in de reisbranche per direct een onmisbare tool die te gebruiken is, voor én tijdens de reis: de Corendon iPhone App. Nuttige, betrouwbare en plezierige info in een unieke toepassing. Daarmee gaat Corendon verder dan de bestaande applicaties in de reissector en zijn zij de eerste reisorganisatie die deze handige tool gaat aanbieden. Corendon brengt immers niet alleen aanbiedingen onder de aandacht of delen van zijn website op de iPhone, maar ook veel extra nuttige en plezierige info om de reis voor te bereiden of aangenamer te maken.
 
Çok iyi görünüyorsun!
De rekening vragen in het restaurant? Iemand een compliment geven zoals: je ziet er heel goed uit? (Çok iyi görünüyorsun), met het (audio) woordenboek met 100 handige woorden en zinnen sta je tijdens je vakantie nooit meer met je mond vol tanden. Uiteraard gaat het dan om de meest gebruikte zinnen die van pas kunnen komen op de vakantiebestemming, zelfs flirten! Een andere zeer handige functie is de fotokluis, hier kan men eenvoudig een kopie opslaan van belangrijke documenten. Denk aan tickets, uw parkeerplaats op de luchthaven, paspoort, bankpasje en verzekeringsgegevens. Je kunt realtime de beste lastminute aanbiedingen zoeken en vaste Corendon klanten kunnen handig hun reeds gemaakte boeking raadplegen en vluchttijden opvragen.
  
Atilay Uslu, CEO van Corendon: het vernieuwende van deze App is dat we het zakelijke en fun element gecombineerd worden. Als iPhone gebruiker van het eerste uur ben ik vrij zeker dat we hiermee een handige tool in handen hebben voor onze reislustige klanten. Uiteindelijk gaat het om de service aan je klant. We zullen blijven investeren om zijn verblijf of reisweg maximaal naar wens te laten verlopen.
 
Via de nieuwe iPhone app kun je alle relevante info raadplegen die je trip kunnen maken of kraken. Via het Corendon icoon op de home screen kom je in het hoofdmenu, waar nieuwsberichten, last-minute aanbiedingen, informatie over hotels, bestemmingen en nuttige plaatselijke info verschijnt. Je hebt dus met deze iPhone App voortaan op elk moment de meest recente reisinformatie op zak.
 
 De Corendon iPhone App is in de Apple store beschikbaar. De applicatie is gratis te downloaden en voor iedereen toegankelijk. Download de App Corendon.nl via iTunes
 
Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Onder de Corendon Holding vallen GoMundo, BBI, STIP Reizen, Corendon Estate en Corendon International(Corendon Vliegvakanties, Corendon Golf, Corendon Unique, Corendon Groups & Incentives, GoFun jongerenreizen). Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Zie ook www.corendon.nl voor informatie en het boeken van vakanties en voor het boeken van vluchten www.corendon.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here