7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Pasen geeft Turkije opkikker

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Paasvakantie voor christenen zal het toerisme in Turkije een flinke opkikker geven, verwachten touroperators aan de Mediterrane kust.
Sururi Çorabat?r, voorzitter van de Mediterrane Toerisme Hotel Operators Associatie (AKTOB), zei deze week dat hotels die gewoonlijk gesloten waren in deze winterperiode, nu helemaal klaar stonden voor het komende seizoen: “Maart en april zullen onze verwachtingen overschrijden. Dit jaar is de interesse in Antalya veel groter dan vorig jaar”.
“Voorheen hadden we concurrentie van landen als Spanje en Griekenland en probeerden we bezoekers van hun markten aan te trekken”, zei Çorabat?r, “Nu echter proberen zij te delen in de onze. Als we de kwaliteit van de service en de positieve verwachtingen goed kunnen handhaven, heeft Turkije geen concurrenten in de toeristische sector vanaf 2011?. En dit is geen ijdele hoop; de boekingen zijn met 20 procent gestegen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. (Hürriyet)
Bron: http://turkije.blog.nl/naar-turkije/turkse-riviera/2010/04/03/pasen-geeft-turkije-opkikker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here