7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Meer Natasjas belegeren Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft gezegd dat Rusland en Turkije misschien visum-vrij reizen gaan invoeren tijdens een bezoek van president Dmitry Medvedev in mei.
Dat Turkije een van de meest populaire vakantiebestemmingen is onder Russen moge duidelijk zijn. In grote getale belegeren vakantiegangers uit Rusland elke zomer de Turkse badplaatsen. Vooral met de komst van de schaars geklede Natasja’s zijn veel Turkse mannen maar wat blij. Momenteel kunnen Russen bij aankomst een visum voor twee maanden krijgen, in plaats van drie maanden voor Nederlanders. Turkse burgers daarentegen kunnen alleen een visum krijgen voor Rusland, als ze die aanvragen voordat ze hun thuisland verlaten.
Misschien dat sommige Turkije liefhebbers nu het ‘o nee!-gevoel’ bekruipt: Russen zouden nogal eens luidruchtig zijn en inhalig bij het buffet. Sommige touroperators bieden zelfs Rus-vrije vakanties aan. Maar wie weet wat zij van hun mede-vakantiegangers vinden. Zo bestaan er ook speciale accommodaties enkel voor Russen, zoals een Hotel in Antalya dat het Kremlin en de St. Basil’s Kathedraal nabootst.
Bron: The Moscow Times
Bron: http://turkije.blog.nl/naar-turkije/algemene-reistips/2010/04/07/meer-natasjas-belegeren-turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here