7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Transavia naar Sabiha Gökçen International Airport (SAW)

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De grootste low cost low fare luchtvaartmaatschappij van Nederland is afgelopen week van start gegaan met nieuwe lijndiensten vanaf zowel haar thuishaven Amsterdam Airport Schiphol, als de regionale luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast gaan er ook deze week weer nieuwe vluchten van start.
Nieuw vanaf Rotterdam
Vanaf vandaag start transavia.com met een dagelijkse vlucht vanaf Rotterdam the Hague Airport naar Barcelona. Daarmee komt het aantal vertrekken vanuit Nederland naar de Catalaanse hoofdstad op 4 per dag. Nieuw vanaf Rotterdam is ook de verbinding met Bergerac. Deze bestemming werd de afgelopen jaren aangevlogen vanaf Amsterdam, maar zal vanaf morgen, dinsdag 7 april 2010, 3x per week worden aangevlogen vanaf Rotterdam.
Nieuw vanaf Amsterdam
Vanaf begin april van dit jaar is transavia.com gestart met rechtstreekse vluchten op luchthaven Sabiha Gökçen International Airport (SAW) van het Turkse Istanbul. De betoverende stad wordt maar liefst 4x per week aangedaan. Een andere nieuwe bestemming die gedurende de zomerperiode vanaf Amsterdam wordt gevlogen is Toulon-Hyères, de toegangspoort bij uitstek voor St. Tropez en omstreken. De Zuid-Franse bestemming wordt net als Istanbul sinds begin april, 4x per week vanaf Amsterdam aangevlogen.
Innsbruck ook in de zomermaanden vanaf Amsterdam
Innsbruck mag dan wel geen nieuwe bestemming zijn, wel is het voor het eerst dat de luchthaven van Innsbruck ook gedurende de zomermaanden aangedaan wordt. De in de winterperiode immens populaire bestemming is ook in de zomer erg in trek bij vooral natuurliefhebbers en wandelaars. transavia.com wil deze groep bedienen door vanaf 7 april aanstaande, met een frequentie van 2x per week, de Oostenrijkse luchthaven aan te vliegen vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here