7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Jos Simons wint Lifetime Retail Award

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Jos Simons heeft dinsdag de Lifetime Retail Award ontvangen. De Nederlander, die in negen jaar tijd van BIM de grootste supermarktketen van Turkije maakte, kreeg de award uit handen van de Turkse ambassadeur in Nederland Uður Doðan.
De nieuwe award, verbonden aan het congres ‘What’s going on in Retailing?!’, wordt uitgereikt aan een Nederlandse retailer met een lange en succesvolle loopbaan, met een drive voor innovatie en met uitzonderlijke prestaties in zijn of haar vakgebied. Simons is meer dan 35 jaar actief in de retail en werkte onder meer voor Hema, SRV, VendexKBB en Aldi. Simons was tot 1 januari dit jaar CEO van de Turkse supermarktketen BIM. In een periode van negen jaar breidde BIM onder zijn leiding het aantal winkels uit van 620 naar ruim 2700. In 2009 gingen er maar liefst circa 500 winkels van de discounter open. Hierdoor is de keten nu in constant gevecht gewikkeld met Migros om de nummer 1-positie in Turkije.
 
Bron: http://www.levensmiddelenkrant.nl/1717/jos-simons-wint-lifetime-retail-award

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here