7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Corendon exclusief Noord-Cyprus

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Vanaf half mei vliegt Corendon Airlines van Amsterdam naar Noord-Cyprus, een bestemming die tot op heden verborgen bleef voor de Nederlandse en Belgische vakantiegangers. Corendon is daarmee, naar eigen zeggen, de eerste touroperator in de Benelux die het Turks gebied van Cyprus in haar programma opneemt.
Er wordt wekelijks vanaf Schiphol gevlogen. Na een korte tussenlanding in Antalya is het nog 40 minuten doorvliegen naar Cyprus Ercan Airport. Corendon heeft in haar aparte brochure van Noord-Cyprus negen hotels opgenomen. De meesten daarvan bevinden zich in Kyrenia, een badplaats in het noorden van het Turks gedeelte. Het gaat vaak om all-inclusive hotels van vier of vijf sterren, dikwijls met een casino aangebouwd. Volgens Atilay Usla, directeur Corendon, is er heel veel interesse voor Noord-Cyprus: “In mei zitten we nagenoeg al volgeboekt. Voor onze vertrekken op 16, 24 en 31 mei trachten we onze capaciteit zelfs te verhogen naar 189 seats. Dat betekent 21 stoelen meer te verkopen per vertrekdatum en dat moet zeker lukken. Voor juni zitten we nu al boven de helft terwijl we nu reeds voor de komende maanden 15% boekingen binnen hebben. Voor september zitten we nu zelfs op 30 procent. In eerste instantie zijn we uitgegaan van 4.038 pax, maar we gaan binnenkort nog 2.000 seats extra inzetten. Dat betekent tot einde oktober een totaal van 6.000 pax en daar zijn de 1.500 potentiële Belgische pax niet meegerekend.”
 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here